Encàrrecs per a ciutadans

Celebrem que sempre ho celebrem! Som conscients que hi ha molt proveïdors d’assessorament i d’organització d’actes en el sector BBC (Bodes, Batejos i Comunions). I sí, nosaltres som un més. Però tenim un tret distintiu: el nostre tracte i implicació personals ens diferencien de la resta, ja que posem tota l’energia al nostre abast per a que els esdeveniments es converteixen en experiències. I de moment, ens n’hem sortit prou bé!

Casaments

Els nuvis ens poden delegar, consultar… O fins i tot, encara que sigui només per un temps, fer un trio. Amb un objectiu essencial: escollir i generar l’esdeveniment més romàntic de les seves vides. Hem tingut la sort de treballar amb parelles meravelloses, com l’Albert i la Sandra, i l’Oriol i l’Aran. Us expliquem com ho vam fer?

Per a l’Albert i Sandra, tots dos dedicats al món de la política, vam fer un gest de complicitat. Ells no volien entrar en aquest àmbit de ple durant la celebració, però sí fer-hi algunes referències subtils. Vam convertir el sitting de convidats en llistes de diferents partits.

Per a l’Oriol i l’Aran, el gest de complicitat va ser cap a les tradicions basques. Teníem un timming molt ajustat: la cerimònia es celebrava a la terrassa del Pretori i tot seguit a la plaça del Rei els amics bascos ballaven un aurrescu abillats amb els vestits tradicionals. Teníem el temps just per a que els nuvis i els convidats baixessin les escales i els ballarins es canviessin de roba. Així que vam enginyar una opció per guanyar temps. Vam col·locar uns dispensadors gratuïts de pètals i arròs, on cada convidat havia de triar què volia, obrir-ho, preparar-se… Va quedar perfecte!

Per totes dues parelles hem fet de weeding-planners sense floritures. No ens agrada l’estètica buida de sentiment. Preferim l’efecte que provoca un petit detall.

Ens agraden les coses que transmeten i emocionen.

Aniversaris

Ens ocupem d’organitzar aniversaris per a totes les edats i en tot tipus d’indrets. Produïm l’esdeveniment en la seva totalitat o ens encarreguem d’alguna part, com l’animació de la canalla. Si no tens molt de temps, o bé vols que et presentem un ventall d’opcions de què podries fer amb el pressupost de què disposes, et podem donar un cop de mà! I si t’ha tocat organitzar-ho, vetllarem per a que en puguis gaudir com un convidat/da més.