El Territori

“Us felicito per la vostra energia, per la vostra capacitat de convocatòria i per la vostra professionalitat. Us animo a seguir treballant en aquesta línia i que seguiu animant a la població tarragonina”. (Aquesta és una resposta real d’un directiu d’una gran multinacional durant la presentació de projectes produïts per persones de la Catalunya sud).

Tenim clar on estem empadronats i sabem que en moltes ocasions ens titllen de provincians, però també sabem que “de Tarragona al Món!”. Som inquiets i tenim ganes de fer saraus a la nostra ciutat i més enllà. Volem treballar amb empreses, i administracions, ciutadans i entitats, en encàrrecs motivadors que ens engresquin.

El projecte empresarial “El Feriante” comença el seu camí l’estiu del 2015 amb el repte de trucar portes fredes a tota Catalunya. A més, volem ampliar fronteres: al 2016 iniciarem l’aventura en clau estatal i Mediterrània. I és que nosaltres ho tenim clar: volem viure a Tarragona però treballar al Món. Flipats? Ambiciosos? Possiblement. Però una cosa la tenim clara, no tenim ganes d’esperar!